Uudiskohteet ja saneeraukset

Meistä saat projektiisi luotettavan toteuttajan
oli sitten kyse isommasta uudiskohteesta
tai pienemmästä kylpyhuoneremontista.

Pyydä tarjous

Märkätilat ja sauna

Teemme kaikki märkätiloihin liittyvät työt vedeneristyksestä laatoituksiin.

Pyydä tarjous

Huoneisto- ja liiketilaremontit

Me toteutamme niin isot kuin pienetkin remontit
asiakkaan toiveiden mukaan.

Pyydä tarjous

Referenssit

Huoneistoremontti

Kohteessa toteutettiin olohuoneen ja eteisen täydellinen remontti lattiasta kattoon.

Olohuoneen ja keittiön pitkä verhokotelo purettiin ja kattoroiska korjattiin ja katot maalattiin. Kaikki vanhat tapetit poistettiin ja asennetiin uudet non-woven tapetit. Kaikki seinäpinnat uudistettiin paikkaamalla kolot ja maalaamalla, eteiseen tehtiin pieni pätkä uutta väliseinää lisää uuden isomman liukuovikaapiston taakse. Väliovien karmit kitattiin, maalattiin ja väliovet vaihdettiin laakaovista peilioviin. Koivuparketit hiottiin, sävytettiin ja lakattiin, myös kaikki listoitukset uusittiin.

Huoneistoremontti

Kohteessa uusittiin käytännössä kaikki mikä näkyy, poislukien pesutilat. Seinät tasoitettiin ja maalattiin, katot koolattiin ja paneloitiin 150mm leveällä mdf- paneelilla, keittiö uusittiin, parketti hiotiin ja lakatiin. Listoitukset uusittiin ja männyn väriset ovipielet yms. maalattiin listavalkoiseksi. Näillä muutoksilla asunto muuttui aivan upeaksi pikkukaksioksi.

Pesuhuoneremontti

Kohteessa uusittiin pesuhuoneen ja saunan laatoitukset sekä pesuhuoneen katto valaistuksineen. Purku tehtiin puhtaalle betonipinnalle ja siitä lähdettiin kasaamaan: tasoitukset, vedeneristeet, laatoitus, saumaus ja silikonityöt. Lasitiiliaukko kierrettiin alumiinisella kulmalistalla laatoituksen yhteydessä. Kattoon tuli hyvin värimaailmaan sopiva tervaleppäpaneeli, joka on myös saunan seinissä. Kattoon asennettiin myös 4kpl upotettuja ja suunnattavia halogeenivalaisimia himmentimellä.

OKT remontti

Töitä oli paljon ja taloon uusittiin mm. kaikki seinäpinnat levytyksineen, listoitukset, keittiö, ja katot maalattiin. Eli käytännössä ainoa mihin ei koskettu oli parketit, keittiöön sitäkin tosin lisättiin muutamaan kohtaan kalusteiden paikkojen muuttuessa.

Olohuoneen päivitys

Tässä kohteessa seinissä oli paksuhkot vinyylipintaiset tapetit ja seinien levyinä 70-luvulla käytetyt kuitulevyt. Seinät levytettiin saneerauskipsilevyillä, tasoitettiin, maalattiin ja tapetoitiin modernin tyylin mukaisesti vaakaan, lisäksi vanhanaikaiset kappalaudat poistettiin ja tilalle asennettiin metalliset verhotangot. Olohuoneen ja keittiön väliin tehtiin pieni pätkä uutta väliseinää tilanjakajaksi. Kaikki jalka- ja kattolistat vaihdettiin myös uusiin, jalkalistat sävytettiin muualla asunnossa olevien mukaisiksi. Tästä tuli kaikkineen hyvin onnistunut kokonaisuus.

OKT ulkoverhous- ja lämmöneristysremontti

Kohteessa purettiin vanha ulkoverhous ja vaihdetaan lämmöneristeet. Uudet villat ovat Isoverin KL-33 huippuluokan eristeet ja pintaan lisätään vielä 25mm paksu tuulensuojalevy. Siihen päälle ristikoolaus ja uusi panelointi. Myös ikkunoiden pielet ja ikkunapellitykset uusittiin.

WC:n remontti

Wc päivitettiin tälle vuosituhannelle kertaheitolla! Kohteessa oli maalatut seinät ja katto. Lattiassa oli pari kerrosta muovimattoa päällekäin eli ilme oli suoraan 70- luvulta. Kohteessa uusittiin seinät levyineen ja lattia kauttaaltaan, kattoa laskettiin hiukan ja asennettiin paneelit uusine listoineen, lisäksi kaikki kalusteet ja vesikalusteet uusittiin. Valaistuksena toimii nykyaikainen LED- valaistus.