Huoneisto- ja liiketilaremontit

Me toteutamme niin isot kuin pienetkin remontit
asiakkaan toiveiden mukaan.

Pyydä tarjous

Huoneistoremontti

Huoneisto- ja liiketilaremontointi

Me toteutamme niin isot kuin pienetkin remontit purkutöineen ja vaikka siivouksineen asiakkaan toiveiden mukaan. Purkutyöt tehdään mahdollisimman tehokkaasti ja siististi niin päästään nopeasti kasausvaiheeseen. Purkuaikataulut sovitetaan asiakkaan aikataulujen mukaan. Rakennusvaiheessa yksi tai kaksi samaa miestä hoitaa työn alusta loppuun poislukien mahdolliset sähkö- ja putkityöt, näin asiakas tietää aina kuka meiltä on työn touhussa ja työ etenee nopeasti.

Rakennusten ulko ja sisäpuutyöt

Me teemme kaikki rakennuksen puutyöt ja niihin liittyvät esim. alaslaskukatot, koteloinnit, väliseinät, kispilevyjen asennukset, paneloinnit sisällä esim. katot ja paljon yleistyneet tehosteseinien paneloinnit ja tietenkin paneloinnit ulkona. Eli jos sen voi tehdä puusta niin me teemme ja asennamme sen!

Kaluste- ja keittiöasennukset

Asennamme kaikkien toimittajien kaapit, komerot, keittiöt ja liukuovet niin uuteen kuin vanhaankin kohteeseen mahdollisine purkutöineen.

Laatoitukset

Teemme kaikki talon sisä- ja ulkolaatoitukset: Lattialaatoitus, porraslaatoitus, välitilalaatoitus, onpa erääseen kohteeseen yläkerrassa laatoitettu vinot kattojen osuudetkin. Ja tietenkin teemme myös pesuhuoneet (katso märkätilatyöt).

Laminaattien ja parkettien asennukset

Asennamme kaikkien valmistajien laminaatit ja parketit oikeanlaisilla alusmateriaaleilla ja asennusväleillä.

Listoitukset

Teemme jalka- ja peitelistoitukset, alumiiniset ja messinkiset taso- ja eritasolistoitukset ammattitaidolla. Meiltä saat kaikki listoituspalvelut saneeraus- ja uudiskohteisiin. Toteutamme myös erikoislistoitukset esim. 2 – 3:lla erikokoisella listalla samaan kohtaan.

Maalaukset ja tapetoinnit

Toteutamme uudis- ja remonttikohteiden sisämaalaukset, tapetoinnit, vanhan tapetin poistot ja ulkomaalaukset aina koko talon maalauksesta piha-aitojen maalaukseen. Meiltä myös ulkoseinien huoltopesu ilman että täytyy maalata koko taloa uudestaan.

Parkettien hionta, lakkaus ja sävytys

Meiltä saat myös vanhaan parketiin uutta ilmettä. Hionta ja lakkaus on monesti huomattavasti halvempi tapa uudistaa lattia, kuin purkaa vanha ja asentaa uusi. Meiltä saa myös parkettien sävytyslakkaukset asiakkaan valitsemaan väriin. Sävylakkaus kestää aikaa ja kulutusta täysin yhtä hyvin kuin väritönkin lakka, joten vanhasta lattiasta saa täysin uuden näköisen väriä vaihtamalla.

Tasoitetyöt

Teemme kipsilevysaumojen nauhoitukset, pienehköt pintatasoitukset (alle 150m²) ja märkätilojen tasoitukset. Remonttikohteissa myös roiskakattojen korjaus ruiskulla esim. jos poistetaan väliseinä tai kappalauta ja rungon kohdan alta paljastuu betoni niin korjaamme katon tasoittamalla ja ruiskuttamalla siihen samaa tasoitetta eli katosta tulee täysin saman näköinen kuin se muualla on. Katto saattaa vaatia maalauksen jos alkuperäinen roiska on vanha.

 

 

 

 

Rakennus Myllyaho Oy

Huovarinkatu 1D7
33270 Tampere

p. 045 163 5040
info@rakennusmyllyaho.fi

Y-tunnus: 2555238-9