Märkätilat ja sauna

Teemme kaikki märkätiloihin liittyvät työt vedeneristyksestä laatoituksiin.

Pyydä tarjous

Kylpyhuoneremontti

Märkätilatyöt

Teemme kaikki märkätiloihin liittyvät työt: Tasoitukset, vedeneristys: VTT:n sertifikaatti, Fescon tuotevalmistajan sertifikaatti, Weber tuotevalmistajasertifikaatti. Pesuhuoneiden laatoitukset aina pienestä ja yksinkertaisesta pesuhuoneesta isoihin ja näyttäviin kylpylämäisiin pesuhuoneisiin. Vedeneristykset ja laatoitukset tekee aina VTT:n sertifioima märkätila-asentaja.

Saunat

Sauna on suomalaiselle pyhä. Siksi meiltä saa juuri sellaisen saunan kuin asiakas haluaa ja juuri sellaisilla materiaaleilla kuin asiakas haluaa. Mikään toive ei saunan kohdalla ole yleensä ylipääsemätön ja siksi saunasta saa haluta mieleisensä rentoutumispaikan. Kaikki lauteet tehdään paikanpäällä mittatilaustyönä asiakkaan valitsemista materiaaleista, ellei erikseen haluta valmista pakettia, valmislauteetkin me kyllä asennamme.

Laatoitukset

Teemme kaikki talon sisä- ja ulkolaatoitukset: Lattialaatoitus, porraslaatoitus, välitilalaatoitus, onpa erääseen kohteeseen yläkerrassa laatoitettu vinot kattojen osuudetkin. Ja tietenkin teemme myös pesuhuoneet (katso märkätilatyöt).

Rakennus Myllyaho Oy

Huovarinkatu 1D7
33270 Tampere

p. 045 163 5040
info@rakennusmyllyaho.fi

Y-tunnus: 2555238-9